Pentru că Ideaticu’ poate fi uneori și neîndemânaticu’,🙈 întâlnirea cu Andreea Marin n-a început prea bine.
 
Asta pentru că în loc de strada Titu Maiorescu Voluntari, pe GPS-ul de pe Uber se setase Titu Moiorescu, București, sector 2.
 
Am dat “copy-paste” la adresa de pe Google, dar n-am mai verificat și continuarea de după “Titu Maiorescu”. 🙈
 
Ajung la destinație.
 
Ora 12:33.
Ideaticu la Andreea Marin
În mintea mea, fericire: “Ce bine că am ajuns mai devreme, are timp Valentin Darii să instaleze camerele, iar eu să mă pregătesc.”
 
Doar că… Surprize, Surprize, dar fără Andreea Marin. 😅🙈🤦‍♂️
 
În loc de moderna și minunata locație Creative Hub Voice&Visibility , am găsit o casă veche, cel mai probabil, părăsită.
 
Ma uit pe comanda făcută și într-adevăr, scria Titu Maiorescu, București.
 
Mă uit apoi pe “maps” la adresa corectă.
 
Mai erau 10 km până la destinație. 😶
 
Între timp se făcuse 12:40, moment în care am comandat un nou Uber și apoi am sunat-o pe Andreea să-i explic pocinogul. Și cu scuzele de rigoare.
 
Având în vedere că e un monument al disciplinei și rigurozității, mă gândesc că prea bine nu cred ca i-a picat. 🙈🙈. Dar, zarurile fuseseră aruncate.
 
O comisesem. 😅🤦‍♂️
 
Urc în Uber și îi transmit domnului șofer: “Mergeți, vă rog, cât puteți de tare, că am întârziat la o întâlnire importantă.”
El:” Vă înțeleg, dar să știți că toți clienții îmi cer asta, iar apoi mă reclamă la Uber ca nu ajung la timp, că merg prea încet… “
Eu:” Eu vă asigur că nu vă reclam, dar faceți ce puteți vă rog”.🤭
 
Eh, de parca ce putea omul să facă, să zboare?! Sigur că nu. Dar atunci sigur vorbea elefantul din creierul meu, cum ar zice Paul Olteanu. 😅
Ideaticu
 
Cu adrenalina peste medie, generată de traficul din București și de cele întâmplate, ajung în cele din urmă cu 17 minute peste ora 13:00, beau un pahar cu apă și încep direct interviul ca să ne încadrăm până 13:55 fix, că de la 2 Andreea avea plănuit altceva.
 
Zis și făcut.
 
La foc automat, am făcut cunoștință cu Andreea, m-am conectat rapid la energia locului și a ieșit un interviu cu multe idei concentrate, ce cu siguranță merită ascultate.
 
Dincolo de această poveste care în mod cert va rămâne cu mine, mi-am dat seama că unele lucruri, oricât am încerca să le controlăm, ele se întâmplă tocmai pentru a ne învață ceva despre noi.
 
Important e să fim atenți și să urmărim întotdeauna lecția.😎
 
Iar unele întâmplări chiar au farmecul lor de se petrec așa cum se petrec, pentru că asta înseamnă să fii real, să fii viu, apropos și de REAL LIFE PODCAST BY IDEATICU’ – IUBIREA REALĂ ÎN ERA DIGITALĂ.
 
Mulțumesc, Andreea, pentru primire, răbdare și timp. 🤗🙏
 
Găsești mai jos episodul integral,