iubirea reală în era digitală

PLEDOARIE PENTRU CONEXIUNEA UMANĂ

Un proiect by Ideaticu

Locația: Ateneul Național Iași

Data: 17 Februarie 2024, 16:00 

Imagini din prima ediție

Real Life Podcast

 

Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real life podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu
Real Life Podcast by Ideaticu

DESPRE CONCEPT

Real life podcast

“Real Life Podcast” este un concept unic dezvoltat în zona Moldovei, cu scopul de a reuni oamenii care vor să trăiască stări de spirit puternice, într-un spațiu real, la Ateneul Național din Iași, un loc emblematic pentru cultura și istoria orașului.

Cu prilejul celei de-a treia aniversări a podcastului Ideaticu’, organizăm o experiență inedită alături de 3 invitați de suflet (Mirela Retegan, Paul Olteanu și Dumitru Borțun) din cadrul podcastului online. Va fi o întâlnire deosebită, un podcast în viața reală, iar emoțiile și trăirea reală vor fi vedetele în cadrul acestei (re)uniri de suflet, pentru suflet.

”Real Life Podcast” vizează să fie un refugiu de la haosul tehnologic, punând accentul pe esența umană și conexiuni reale între oameni.

 În ”Real Life Podcast” aducem emoția în prim-plan, în viața reală, o transformăm în vedetă absolută și să ne reamintim că empatia, compasiunea și dragostea sunt forțele care ne apropie cu adevărat. 

Ne propunem să accesăm instrumentele care ne pot ajuta să creăm punți între oameni, deși avem perspective și viziuni diferite de viață.

ARGUMENTE

De ce să participi?

 

Participi într-un cadru de mare prestigiu pentru cultura ieșeană la o seară în care ne propunem să ne conectăm autentic și să punem sub lupă latura umană a fiecăruia dintre noi. Vrem să subliniem faptul că empatia, compasiunea și dragostea sunt forțele care ne apropie cu adevărat.

Întrebări live

Ai posibilitatea să adresezi direct o întrebare și să interacționezi live cu cei 3 invitați: Mirela Retegan, Paul Olteanu și Dumitru Borțun.

Promovarea valorilor umane

Vom sublinia importanța empatiei, compasiunii și a conexiunii autentice în era digitală.

Educație & motivație

Primești motivație și inspirație: Subiectele pe care le vom aborda și atmosfera îți pot alimenta ambiția și determinarea de a-ți atinge obiectivele personale și profesionale. 

Amintiri prețioase

Pentru că, așa cum spunea Garabet Ibrăileanu, “Amintirile sunt o muzică ce ne vine de undeva de dincolo de orizont” completat de Sorin Cerin care spune că  “Amintirea este esenţa devenirii şi a fiinţării.”

Emoțiile vor fi vedete

După fiecare interVIU, scena va fi însuflețită de prestații artistice, susținute de Ina Cristea, pentru a te încânta și a-ți emoționa sufletul.

Spațiu de dialog

Va fi o oportunitate excelentă de a discuta și dezbate despre felul în care fiecare dintre noi percepe realitatea și despre cum putem să găsim puncte comune pentru a ajunge la o conexiune autentică.

IMPLICARE ÎN

Comunitate

5 % din încasările de la partenerii ”Real Life Podcast” vor fi
redirecționate către o asociație nonguvernamentală care ajută copiii defavorizați să aibă acces la educație și să ducă o viață normală.

ÎN PLUS

Te bucuri de:

 

Amintiri palpabile

Rămâi cu o amintire palpabilă datorită cabinei foto cu recuzită tematică de la Cufărul cu Amintiri.

Discount la MindArchitect.ro

Primești 30% discount dacă vrei să-ți faci cont pe 1 an pe platforma Mindarchitect.ro ca să ai acces la conținutul premium de acolo.

Apă, cafea, ceai & croissant

Vei primi gratuit apă, cafea, ceai & mini croissante de la prietenii de la Cafenescu.

PROGRAM

AFLĂ

Ce spune ”poporul” ideatic

 

”Foarte frumos și podcastul acesta, Vlad. Iți mulțumesc mult pentru toate temele și informațiile pe care ni le transmiți prin invitații minunați pe care îi ai. Am foarte multe de învățat. ”

Dragomir Simona

membru în comunitate

”Bună și scuze pentru ora târzie. Voiam să-ți împărtășesc feedback-ul cât încă sunt vii emoțiile. Vin de la București și am ascultat podcastul tău cu Paul Olteanu. Ai fost super, o discuție de la egal la egal. Felicitări.”

Orest Bolbocean

membru în comunitate

Vlad, mă bucur că te-am descoperit și că prin podcast am aflat lucruri care mi-au schimbat unele perspective. Felicitări pentru produs!

Alice Cazan

membru în comunitate

”Vlad Gafencu, am dat întâmplător peste podcastul tău, nu mai știu în ce context. Mi-a plăcut ce am auzit. Succes. Meriți o audiență cât mai mare.

Alina Ștefan

membru în comunitate

Până la eveniment, să ne bucurăm de călătorie zic

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU

Speakerii

 

Dumitru Borțun

Dumitru Borțun

Prof. Dr. Univ SNSPA

Dumitru Borţun este unul din ce mai iubiți și apreciați profesori din România. Este doctor în filosofie și profesor universitar la SNSPA București, predă cursuri în analiza discursului, semiotică, etică și responsabilitate socială corporativă. Este laureat Profesor Bologna ANSOC 2009.

Mirela Retegan

Mirela Retegan

Creatoarea Gașca Zurli

Mirela este Antrenorul Părinților și fondatoarea fenomenului Gașca Zurli. Își folosește imaginația, energia și empatia ca să-i învețe pe părinții români cum să se joace cu copiii lor. Pe Mirela o găsiți colindând România și întreaga Europă împreună cu Gașca Zurli, duminica dimineața la EuropaFM și pe site-ul mirelaretegan.ro

Paul Olteanu

Paul Olteanu

fondator Mind Architect

Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, s-a dedicat timp de 15 ani dezvoltării personale și profesionale, oferind formări și consultanță globală în comunicare, încredere și performanță. În timpul acesta a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 15.000 de ore de training, coaching și consultanță pe teme diverse.

CINE SUNT

Partenerii de până acum

Mulțumim partenerilor care ne susțin în organizarea acestui eveniment

Partenerii media

 

POVEȘTI ÎN IMAGINI

Galerie foto Ideaticu

 

COMPLETEAZĂ MAI JOS

Datele pentru înscriere