Acest episod începe cu un BREAKING NEWS!

Știi că încrederea în sine e un proces care poate fi îmbunătățit cu obiceiuri simple? Vrei să le afli?

Abordăm teme esențiale din viața fiecăruia dintre noi: vorbim despre cum îți poți crește încrederea în tine(noi ca popor avem o mare carență la acest capitol), ce obiceiuri concrete și simple poți aplica, aflăm legătura dintre sociologie, psihologie și marketing, descoperim tehnici prin care poți scrie mai bine și un sfat de viață la care poate nu te-ai fi gândit. Plus multe alte idei fascinante pe care vă invit să le descoperiți.

De pildă, una din nevoile noastre fundamentale e să ne arătăm oamenilor așa cum suntem, să fim acceptați. Pe de altă parte, toți avem nevoie să ne depășim limitările, să trecem peste barierele care ne opturează perspectiva și evoluția. În definitiv ar fi bine să fim mai deschiși la noi oportunități, să nu ne cramponăm în trecut, să acceptăm provocările care ne apar și să fim flexibili.

Să ieșim din propriul glob de sticlă.

Să perseverăm, să ne împingem limitele, dar cu blândețe. O mare parte din succes constă în simpla prezență și implicare în respectiva acțiune.

Fă-o!

Dacă ai ca proiect îmbunătățirea încrederii în sine, scrie!

Analizează-ți gândurile, detașează-te și privește problemele dintr-un alt unghi. Noi suntem prizonierii propriei noastre subiectivități, iar mintea noastră nu spune întotdeauna adevărul. Ia asta în calcul!

Alte idei:

Conectează-te la realitate, nu la versiunea subiectivă și părtinitoare din minte.

Înconjoară-te de oameni care te susțin să devii cea mai bună versiune a ta.

Fii prezent în fiecare zi, perseverează, împinge limitele, dar cu blândețe.

Recomandări de cărți:

Albert Ellis – Ghid pentru o viață rațională

Albert Ellis – Refuzați să vă provocați nefericirea pentru orice

Carol Dweck – Mindset

Vizionare plăcută!