CĂRTICICĂ DIGITALĂ CU IDEI DE BUZUNAR

250 DE IDEI-CHEIE DIN PODCASTUL IDEATICU

Vei găsi în această cărticică digitală 250 de idei de buzunar colecționate dintr-o parte din episoadele pe care le-am înregistrat până acum la podcastul Ideaticu.

Te asigur că nu sunt idei banale sau clișee pe care le găsești postate peste tot în mediul online. Sunt idei-instrumente, mantre pentru suflet, pe care le poți accesa oricând ai nevoie de ordine, claritate sau curaj în acțiunile tale de zi cu zi.

Dacă simți nevoia să le aprofundezi poți urmări episoadele integrale pe care le găsești la un click distanță, la finalul fiecărui rezumat.

În plus, dacă ești unul din cei care va citi această cărticică, te invit cu drag să faci parte și dintr-un podcast în viața reală, pe 17 februarie la Ateneul din Iași.

Află mai multe detalii în cărticica digitală de mai jos.

Vei găsi idei-cheie din episoadele cu Paul Olteanu, Mirela Retegan, Mihai Morar, Daniel Buzgudan, Părintele Necula. Dr. Cristian Andrei, rector Daniel David, Raluca Anton și mulți alți invitați de calibru pe care te invit să-i cunoști în următoarele pagini.

DE CE SĂ-L DESCARCI?

Te bucuri de:

 

Mantre pentru suflet

Găsești idei care te pot inspira și sprijini să găsești resurse sufletești în momente cheie ale vieții. Funcționează ca niște idei de buzunar pe care le poți folosi oricând ai nevoie de claritate, liniște sau un reper după care să te ghidezi 

Instrumente de lucru

Ideile pe care le găsești sintetizate în aceste pagini pot funcționa ca niște instrumente de lucru și te pot ajuta în arii precum: gestionarea emoțiilor, public speaking, relații interpersonale, comunicare.

Timp cu sens

Vei găsi idei-cheie din episoadele cu Paul Olteanu, Mirela Retegan, Mihai Morar, Daniel Buzgudan, Părintele Necula. Dr. Cristian Andrei, rector Daniel David, Raluca Anton și mulți alți invitați de calibru care-ți vor ocupa timpul cu sens.

AFLĂ

Ce spune ”poporul” ideatic

 

”Foarte frumos și podcastul acesta, Vlad. Iți mulțumesc mult pentru toate temele și informațiile pe care ni le transmiți prin invitații minunați pe care îi ai. Am foarte multe de învățat. ”

Dragomir Simona

membru în comunitate

”Bună și scuze pentru ora târzie. Voiam să-ți împărtășesc feedback-ul cât încă sunt vii emoțiile. Vin de la București și am ascultat podcastul tău cu Paul Olteanu. Ai fost super, o discuție de la egal la egal. Felicitări.”

Orest Bolbocean

membru în comunitate

Vlad, mă bucur că te-am descoperit și că prin podcast am aflat lucruri care mi-au schimbat unele perspective. Felicitări pentru produs!

Alice Cazan

membru în comunitate

”Vlad Gafencu, am dat întâmplător peste podcastul tău, nu mai știu în ce context. Mi-a plăcut ce am auzit. Succes. Meriți o audiență cât mai mare.

Alina Ștefan

membru în comunitate

POVEȘTI ÎN IMAGINI

Galerie foto Ideaticu

 

COMPLETEAZĂ MAI JOS ȘI

Obține acces instant